Sleutels inleveren

Als u gaat verhuizen, levert u de sleutels weer in. Waar u de sleutels inlevert, hangt af van wat u van Mitros huurt.

 • Huurt u een zelfstandige woning én heeft u een eindinspectie van uw woning bij het opzeggen van uw huur? Dan levert u de sleutels in na afloop van het gesprek bij de Mitros medewerker.
 • Huurt u een kamer, berging, fietsenstalling of garage? Of wordt uw woning verkocht? Dan levert u de sleutels in bij de sleutelkluis op het kantoor van Mitros. U leest hier meer over hoe u de sleutels bij ons inlevert.

Veel gevraagd over Sleutels inleveren

Hoe lever ik mijn sleutels in?

Waar u de sleutels inlevert, hangt af van wat u van Mitros huurt.

 • Huurt u een zelfstandige woning én heeft u een eindinspectie van uw woning bij het opzeggen van uw huur? Dan levert u de sleutels in na afloop van het gesprek bij de Mitros medewerker.
 • Huurt u een kamer, berging, fietsenstalling of garage? Of wordt uw woning verkocht? Dan levert u de sleutels in bij de sleutelkluis op het kantoor van Mitros. U leest hier meer over hoe u de sleutels bij ons inlevert.

Ik heb mijn huur opgezegd, maar ik heb niet alle sleutels. Wat nu?

Wij verwachten alle sleutels van de algemene toegangsdeuren (of poorten) terug. Van de overige sleutels hebben wij er minimaal één nodig. Als u een druppel of afstandsbediening heeft ontvangen, dan dient u deze ook in te leveren.

Ik heb mijn woning niet leeg op de einddatum. Wat kan ik doen?

Neemt u contact met ons op. Dan bekijken we wat we met u kunnen afspreken. Soms lukt het om de einddatum te verplaatsen. Dit lukt helaas niet altijd. Vaak is de woning al aangeboden aan een nieuwe huurder en is de datum van de contracttekening al afgesproken.

Staat uw vraag er niet tussen? Neem contact met ons op.

 • Chat ons

  Stel uw vraag via de chat rechtsonder op deze website en u krijgt op werkdagen tussen 8.30 uur - 17.00 uur binnen 2 minuten antwoord.

 • WhatsApp

  Stuur ons een bericht op 06 23 82 44 84. Wij helpen u binnen 2 minuten op werkdagen tussen 8.30 uur - 17.00 uur.

  WhatsApp ons