BKT - bevestiging beoordeling

1. Vul hieronder in waarvoor een huurder een aanvraag heeft ingediend

2. Vul hieronder in wat je goedkeurt

Wordt de aanvraag in zijn geheel afgewezen?
Sla deze keuze dan over en ga verder met 3. 

3. Vul hieronder in wat je afwijst

Als je onderstaande niet invult, komt er niets over een afwijzing in de e-mailbevestiging te staan. 

Geef hieronder een toelichting. Dit is vooral van belang bij een afwijzing. Of wanneer er eerst een asbestinventarisatie nodig is.

De tekst die je hier schrijft, wordt verstuurd naar de huurder. Let dus op je taalgebruik en zorg voor een duidelijke uitleg. 

Gerelateerde vragen

Kunnen jullie mijn badkamer, keuken of toilet vervangen?

Algemeen

Het is niet mogelijk om online of telefonisch een nieuwe badkamer, keuken of toilet aan te vragen. Als er iets kapot is aan uw badkamer, keuken of toilet, dan kunt u hier een reparatie melden. Uw complete badkamer, keuken of toilet wordt alleen vervangen als deze niet meer te repareren is.

Meer over dit onderwerp

Mijn keukenblok wordt vervangen. Hoe lang duurt dit?

Algemeen

Het bestellen van het keukenblok duurt minimaal 10 weken. Zodra het keukenblok binnen is, neemt de aannemer die het blok komt plaatsen, contact met u op.

Het vervangen van een keukenblok duurt vaak 1 werkdag. Soms is er meer werk nodig en duurt het vervangen langer. De uitvoerder bespreekt de planning en tijdsduur van de werkzaamheden met u. Als u vragen heeft over de planning en tijdsduur kunt u het beste direct contact opnemen met de uitvoerder.

U kunt tijdens de werkzaamheden geen gebruik maken van uw keuken. De keuken moet ook helemaal leeg zijn. Als u het fijn vindt, kunt u tijdens de werkzaamheden een elektrisch kooktoestel met 2 kookplaten lenen. Neem hiervoor contact met ons op. 

Mijn hele keuken wordt vernieuwd. Hoe lang duurt dit?

Algemeen

Het bestellen van het keukenblok duurt minimaal 10 weken. Zodra het keukenblok binnen is, neemt de aannemer die het blok komt plaatsen, contact met u op. 

De vernieuwing van uw keuken duurt gemiddeld 2 weken. Soms is er extra werk nodig om de keuken te vernieuwen. De uitvoerder bespreekt de planning en tijdsduur van de werkzaamheden met u. Als u vragen heeft over de planning en tijdsduur kunt u het beste direct contact opnemen met de uitvoerder.

U kunt tijdens de werkzaamheden geen gebruik maken van uw keuken. De keuken moet ook helemaal leeg zijn. U moet zelf zorgen voor vervangende voorzieningen. 

Mijn badkamer wordt vernieuwd. Hoe lang duurt dit?

Algemeen

Het vernieuwen van uw badkamer duurt ongeveer 2 weken. Soms is er meer werk nodig en duurt het vernieuwen langer. De uitvoerder (aannemer) bespreekt de planning en tijdsduur met u. Als u vragen heeft over de planning en tijdsduur kunt u het beste direct contact opnemen met de uitvoerder.

U kunt tijdens de werkzaamheden geen gebruik maken van uw badkamer. Voor het begin van de werkzaamheden moet u uw eigen spullen uit de badkamer weghalen en de ruimte schoonmaken.